Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

Prestacions i Serveis

Imatge de complement Ampliar imatge
REPRÈN, orientació laboral després del càncer

Adreçat a les persones que pateixen càncer i als seus familiars més propers i que té com a finalitat trobar-los una feina que s’adapti a les seves necessitats físiques i emocionals derivades de la malaltia

Aquest servei, impulsat per la Federació Catalana d’Entitats de lluita contra el Càncer (FECEC), no només acompanya les persones que han patit un càncer en el seu procés de cerca de feina, sinó que n’avalua amb profunditat les necessitats i les gestiona a partir d’un programa d’orientació i intermediació laboral de Incorpora de “La Caixa” per tal de facilitar-ne l’accés al món laboral. Pretén cobrir les necessitats d’aquelles persones que requereixen un canvi de feina arran de les conseqüències físiques i emocionals derivades de la malaltia.

La implementació d’aquest servei a Solsona va a càrrec de l’Associació Fènix, que habilita un espai per acollir les persones interessades a sumar-se a REPRÈN, i la FECEC, que hi aporta una treballadora social per atendre les demandes.

Els interessats podeu posar-vos en contacte amb els seus resposnables a través del telèfon 619 68 47 62 o bé a fenixsolsones@gmail.com.

 

 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com