Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

Prestacions i Serveis

Imatge de complement Ampliar imatge
Estètica Oncològica

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar del pacient que està rebent tractament en dues vessants diferents. Per una banda, pal·lia els efectes nocius del tractament. Per altra banda, recuperar benestar i seguretat, reforçar-li l’autoestima, un element essencial durant el tractament.

Objectiu

El procés de curació del càncer provoca diverses alteracions i trastorns que depenen de cada pacient i del tractament rebut. Els més freqüents són la sequedat de la pell, èczemes causats per la radiació, la fotosensibilitat derivada de la quimioteràpia, la pèrdua del cabell, etc.

Combatre el malestar del pacient oferint les atencions necessàries per a millorar, no només, l’aspecte físic, ja que el fet d’actuar sobre la pell, pal·liant els efectes nocius del tractament, contribueix a que el pacient recuperi benestar, seguretat i autoestima.
 
Actuació
 
La principal diferència amb l’estètica convencional, es que els usuaris hi accedeixen amb un estat delicat de la pell que els fa vulnerables a determinats productes que poden perjudicar més que beneficiar. Per aquesta raó, s’utilitzen productes cosmètics, bàsicament d’origen natural, testats pels professionals de l’estètica oncològica.
 
Execució del Programa
 
Les sessions seran aplicades per l'especialista en tractaments d’estètica oncològica Rosa Auguets, a les instal·lacions cedides pel centre mèdic de Solsona SOLMEDIC, amb una durada de 45 minuts per sessió.
 
Les persones interessades en rebre aquest tractament, cal que demaneu hora per la Rosa Auguets al SOLMÈDIC:
 

 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com