Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

Missatges d'Esperança

Imatge de complement Ampliar imatge

Missatges d'Esperança
per a malalts de càncer i les seves famílies

Vols ajudar d’una forma altruista i gratuïta a malalts de càncer?
Pensa amb algú malalt de càncer o un familiar, conegut, proper, imaginari, o fins hi tot que ja no hi és.
No has tingut mai les ganes d’ajudar-lo, d’animar-lo, de donar-li esperança, de dir-li el que penses... però no t’has atrevit mai a dir-li?
Ara en tens l’oportunitat de fer-ho de forma de forma anònima.

Com? Escriu-li el teu missatge d’esperança!
Deixa escrit el teu missatge d’esperança en aquest espai de la web clickant a l'enllaç 'Participa!' o en el full que trobaràs a les nostres activitats.
Si vols també el pots escriure a les xarxes socials escrivint a @AssociacioFenix fent servir l’etiqueta #MissatgeEsperança

El nostre compromís
Des de l’Associació Fènix ens comprometem a recollir aquests missatges i fer-los arribar a persones amb càncer i a les seves famílies que de ben segur que els ajudarà per recórrer el dur camí amb el que es troben.

Cercador

26/11/2019
Esperança

Esperança és trobar gent com vosaltres!

Ulrike Rota
20/11/2019
Per molts anys!

Celebrar 10 anys de Fènix indica el pas del temps, això vol dir: guanyar maduresa en compartir, solidesa en donar, generositat en estimar i il.lusió per viure.

Per molts anys!

- Anònim -
20/11/2019
Esperança

"Es necessari esperar, malgrat l'esperança hagi de veure's frustrada, doncs, en si mateixa constitueix un goig i els seus fracassos, per freqüents que siguin son menys terribles que la seva extinció"

S. Jhonson

- Anònim -
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com