Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
01/02/2019 - 02/02/2019
Convocatòria
Campanya "Posem-hi pebrots al càncer"

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), conjuntament amb la cadena de supermercats Condis, organitzen la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Aquesta campanya es du a terme a tot Catalunya, en més de 460 establiments de la cadena de supermercats Condis, amb l’objectiu de solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia i alhora, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades, com és l’Associació Fènix.

La missió dels voluntaris de Fènix consistirà en informar i donar a conèixer els serveis que promou l’associació, a més d’oferir una bossa de pebrots que la cadena ha preparat expressament per la campanya.

La presència de l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer, a les poblacions d'Oliana i Pons permetran obrir les activitats i serveis de l’entitat fora la comarca del Solsonès, però que per proximitat estan al seu abast.

Lloc:  Supermercat Condis - Solsona, Oliana i Pons


Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com