Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
18/07/2017

El primer espai digital de Catalunya per a persones que han superat o cronificat un càncer ja està en marxa. El portal online #despresdelcancer (www.despresdelcancer.cat) es posa a l’abast de tothom amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que han superat o cronificat la malaltia del càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2017

La Diputació de Lleida ha atorgat una subvenció de 4.000 euros a l’Associació Fènix que servirà per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia per a pacients oncològics.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2017

L’Associació Fènix edita un fulletó que complementa el nou servei d’Estètica Oncològica. En aquest fulletó s’hi recullen un seguit de recomanacions per evitar o disminuir els efectes nocius dels tractaments contra el càncer, especialment els de quimioteràpia i radio.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20/05/2017

Per segon any consecutiu, l’Associació Fènix ha organitzat la caminada terapèutica a la Mare de la Font. Aquesta activitat consisteix en una caminada seguint les indicacions de Núria Garcia, experta en Qi Gong, basades en els principis de la medicina tradicional xinesa.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/05/2017

La col·lecció de punts de llibre que Fènix ha editat aquest any amb motiu de la Fira de Sant Isidre es van exhaurir completament el segon dia de fira. Enguany la col·lecció reproduïa l’obra del pintor Julio Agudo, una aquarel.la amb una imatge dels absis de la catedral de Solsona. Als col·leccionistes, que els agraden molt les col·leccions que surten a la llum en cada edició de la fira, van afanyar-se a comprar-ne una.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
06/05/2017

El passat dissabte 6 de maig, l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona va acollir la tretzena trobada de voluntariat oncològic organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC). L’Associació Fènix, com a entitat federada a la FECEC, va participar en la trobada que serveix per fomentar el vincle entre tots els voluntaris que col·laboren en l’àmbit oncològic arreu de Catalunya. 

Imatge de complement Ampliar imatge
02/05/2017

En aquests últims temps, la malaltia del càncer ha estat una preocupació i ho continua sent per a la societat. Per aquest motiu s’hi han esmerçat diners per a investigar-lo i aquests esforços han donat uns resultats molt esperançadors.

Imatge de complement Ampliar imatge
03/04/2017

L'Associació Fènix ofereix un nou servei adreçat a les persones que pateixen càncer i als seus familiars més propers i que té com a finalitat trobar-los una feina que s’adapti a les seves necessitats físiques i emocionals derivades de la malaltia. Aquest nou servei, impulsat per la Federació Catalana d’Entitats de lluita contra el Càncer (FECEC), s’anomena “REPRÈN, Servei d’Orientació Laboral després del càncer”.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/02/2017

Jordi Albets, president del Centre Excursionista del Solsonès fa entrega d’un xec per valor de 212.- euros a Jordi Riart president de l’Associació Fènix. Aquest import es el resultat de la cursa Passos de Gegant que el Centre va organitzar l’octubre passat.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
11/02/2017

L’acte organitzat per Fènix dissabte passat a la tarda amb motiu del dia mundial contra el càncer va aplegar més de dues-centes persones. A la plaça de la catedral es va realitzar una encesa simbòlica d’espelmes en record de les persones que han lluitat contra el càncer i també per donar força a aquelles que hi lluiten. L’encesa de les flames pretén evocar la unitat, la llum i l’esperança de totes aquelles persones que prenen consciència i es volen afegir a la lluita contra la malaltia.

Imatge de complement Ampliar imatge
08/02/2017

Cada any la Unió Internacional contra el Càncer emprèn iniciatives amb la finalitat d’informar i conscienciar la població sobre el càncer i la importància de prendre mesures preventives. L’Associació Fènix recolza les iniciatives que es proposen des de l’entitat internacional anualment. És per això que el proper dissabte 11 de febrer han organitzat un petit acte a partit de les 18 hores.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/01/2017

Aquest dimecres es va signar l’acord de col·laboració entre SOLMEDIC, l’esteticista Rosa Auguets i l’Associació Fènix que permet a l’entitat oferir un nou servei d’estètica oncològica a les persones que estan sotmeses a teràpies contra el càncer. 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20/12/2016

La xef catalana Carme Ruscalleda, que compta amb set estrelles Michelin, repartides entre el restaurant Santa Pau de Sant Pol de Mar, amb tres, Moments de Barcelona amb dos i dues mes al restaurant que te obert a Tokio, ha protagonitzat el passat diumenge, una conferència amb el títol: “Posa la cuina a la llista de les coses interessants de la vida”.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
06/12/2016

El proper 18 de desembre, la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda serà a Solsona per realitzar una conferència que duu per títol “Posa la cuina a la llista de les coses importants de la vida”. 

Autor: Assumpta Blanch Ampliar imatge
21/11/2016

Amb el títol “Atenció primària i salut comunitària. Una nova orientació per a l’atenció primària de salut”, el Departament de Salut ha donat a conèixer en quina fase es troba el projecte que va encomanar a un grup de professionals vinculats a l’atenció primària amb l’objectiu d’elaborar un seguit de recomanacions per millorar l’atenció primària de salut.

117 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com