Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
13/07/2016

Aquesta setmana l’Associació Fènix, ha fet entrega al Centre Sanitari del Solsonès, d'un aparell destinat a les persones que estan reben ajuda per deixar de fumar.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/05/2016

Aquest any durant les setmanes abans i durant la Fira de Sant Isidre, l'Associació Fènix ha sortejat una bicicleta estàtica mitjançant una llumineta.

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2016

La Fundació Althaia ha convidat a les associacions oncològiques de la Catalunya Central a visitar les instal·lacions de l’ Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per donar a conèixer el nou servei de radioteràpia que posarà en funcionament a partir del juny. 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/04/2016

Divendres passat l'Associació Fènix va posar en marxa un dels nous serveis que ofereix des d'aquest any: les trobades per compartir. Aquest servei està adreçat a les persones que estan en el procés de la malaltia del càncer o que l'han superat recentment. 

Imatge de complement
24/03/2016

Des de l’Associació Fènix centren molts esforços en oferir serveis per aconseguir alleugerir el dia a dia a les persones que pateixen càncer i als seus familiars. Amb aquesta premissa, l’associació aposta fort per dos projectes: les “trobades per compartir” i el servei d’allotjament proper a l’hospital de referència. 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/03/2016

Dilluns 14 de març l’Associació Fènix va celebrar l’assemblea ordinària anual de l’entitat. L’ordre del dia de la convocatòria contemplava la presentació de la memòria de les activitats i serveis que l’entitat ha realitzat al llarg de l’any, l’estat de comptes, la posada en marxa dels tràmits que han de permetre aconseguir que l’entitat sigui declarada d’utilitat pública i, finalment, el relleu dels membres de la junta.

Imatge de complement Ampliar imatge
06/03/2016

En el marc de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer, l’Associació Fènix ha elaborat un coixins per decorar la llar i també pensats per a aquelles persones amb càncer de mama, ja que la seva forma facilita el drenatge del braç on els ganglis s’han vist afectats.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
27/02/2016

El dissabte 27 de febrer, l'Associació Fènix va organitzar un acte per celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer amb col·laboració amb l’escola de Dansa i la participació dels alumnes d’ESO de l’Escola Arrels. A causa del mal temps l’acte es va traslladar a la sala polivalent de Solsona.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/02/2016

El proper dissabte 27 de febrer, l’Associació Fènix celebrarà el Dia Mundial contra el Càncer a Solsona. L’acte de celebració consistirà en una concentració d’espelmes  a la plaça del Camp a partir de les sis de la tarda. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Polivalent.

 

Imatge de complement
06/02/2016

L’Associació Fènix ha implusat conjuntament amb la Fundació SHE una campanya per promoure “el NO consum del tabac” adreçada al professorat dels nois i noies d’ESO. La campanya es basa en un seguit de sessions, xerrades i tallers que s’estan duent a terme en els centres educatius de Solsona i Cardona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
29/01/2016

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), conjuntament amb la cadena de supermercats Condis, organitza la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Imatge de complement
27/01/2016

Ada Parellada, Blaumut, Elisenda Camps, Xantal Llavina i el Dr. José Ramón Germà Lluch apadrinen la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 

Imatge de complement
21/10/2015

L’acte coincideix amb la cursa Passos de Gegant Cardona-Solsona de 37km i l’entrega de premis als guanyadors. Els tiquets a 10€ es poden adquirir a l’Oficina de Turisme

Imatge de complement
17/10/2015

Els tiquets és poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Solsona al preu de 10 euros.

Diumenge dia 25 d’octubre es realitza el dinar solidari que l’Associació Fènix organitza per quart any consecutiu a la sala polivalent de Solsona, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Solsona i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc).

Imatge de complement Ampliar imatge
14/10/2015

Durant els mesos de setembre i octubre l’Institut Francesc Ribalta i l’Escola Arrels de Solsona acolliran el taller “Ara si que sé”, organitzat per l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer i impulsat per la Direcció d’Infermeria de Quirón salud-Hospital General de Catalunya, que des de l’any 2009 es proposa com a objectiu educatiu i social, vetllar per la salut emocional, especialment dels infants i joves.

114 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com