Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
06/10/2016

L’Associació Fènix estrena una activitat setmanal de gimnàstica terapèutica apta per a tothom. La gimnàstica terapèutica és una disciplina d’orígen xinès que es basa en els coneixements de la medicina tradicional xinesa. Els principis d’aquesta pràctica són recuperar, conservar i millorar la salut de l’organisme a nivell físic, emocional i espiritual.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/09/2016

En el marc de la campanya de prevenció contra el càncer, el proper 4 d’octubre la Federació Catalana d'Entitats de Lluita contra el Càncer (FECEC) organitza un taller gratuït sobre alimentació saludable amb l’ajuda de l’Associació Fènix i la Diputació de Lleida.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
15/07/2016

L'Associació Fènix ha realitzat l'entrega d'un aparell dermatoscopi al Centre d’Atenció Primària de Cardona, que facilita el diagnòstic del càncer de pell.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
13/07/2016

Aquesta setmana l’Associació Fènix, ha fet entrega al Centre Sanitari del Solsonès, d'un aparell destinat a les persones que estan reben ajuda per deixar de fumar.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/05/2016

Aquest any durant les setmanes abans i durant la Fira de Sant Isidre, l'Associació Fènix ha sortejat una bicicleta estàtica mitjançant una llumineta.

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2016

La Fundació Althaia ha convidat a les associacions oncològiques de la Catalunya Central a visitar les instal·lacions de l’ Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per donar a conèixer el nou servei de radioteràpia que posarà en funcionament a partir del juny. 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/04/2016

Divendres passat l'Associació Fènix va posar en marxa un dels nous serveis que ofereix des d'aquest any: les trobades per compartir. Aquest servei està adreçat a les persones que estan en el procés de la malaltia del càncer o que l'han superat recentment. 

Imatge de complement
24/03/2016

Des de l’Associació Fènix centren molts esforços en oferir serveis per aconseguir alleugerir el dia a dia a les persones que pateixen càncer i als seus familiars. Amb aquesta premissa, l’associació aposta fort per dos projectes: les “trobades per compartir” i el servei d’allotjament proper a l’hospital de referència. 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/03/2016

Dilluns 14 de març l’Associació Fènix va celebrar l’assemblea ordinària anual de l’entitat. L’ordre del dia de la convocatòria contemplava la presentació de la memòria de les activitats i serveis que l’entitat ha realitzat al llarg de l’any, l’estat de comptes, la posada en marxa dels tràmits que han de permetre aconseguir que l’entitat sigui declarada d’utilitat pública i, finalment, el relleu dels membres de la junta.

Imatge de complement Ampliar imatge
06/03/2016

En el marc de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer, l’Associació Fènix ha elaborat un coixins per decorar la llar i també pensats per a aquelles persones amb càncer de mama, ja que la seva forma facilita el drenatge del braç on els ganglis s’han vist afectats.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
27/02/2016

El dissabte 27 de febrer, l'Associació Fènix va organitzar un acte per celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer amb col·laboració amb l’escola de Dansa i la participació dels alumnes d’ESO de l’Escola Arrels. A causa del mal temps l’acte es va traslladar a la sala polivalent de Solsona.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/02/2016

El proper dissabte 27 de febrer, l’Associació Fènix celebrarà el Dia Mundial contra el Càncer a Solsona. L’acte de celebració consistirà en una concentració d’espelmes  a la plaça del Camp a partir de les sis de la tarda. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Polivalent.

 

Imatge de complement
06/02/2016

L’Associació Fènix ha implusat conjuntament amb la Fundació SHE una campanya per promoure “el NO consum del tabac” adreçada al professorat dels nois i noies d’ESO. La campanya es basa en un seguit de sessions, xerrades i tallers que s’estan duent a terme en els centres educatius de Solsona i Cardona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
29/01/2016

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), conjuntament amb la cadena de supermercats Condis, organitza la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Imatge de complement
27/01/2016

Ada Parellada, Blaumut, Elisenda Camps, Xantal Llavina i el Dr. José Ramón Germà Lluch apadrinen la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 

117 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com