Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
19/01/2017

Aquest dimecres es va signar l’acord de col·laboració entre SOLMEDIC, l’esteticista Rosa Auguets i l’Associació Fènix que permet a l’entitat oferir un nou servei d’estètica oncològica a les persones que estan sotmeses a teràpies contra el càncer. 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20/12/2016

La xef catalana Carme Ruscalleda, que compta amb set estrelles Michelin, repartides entre el restaurant Santa Pau de Sant Pol de Mar, amb tres, Moments de Barcelona amb dos i dues mes al restaurant que te obert a Tokio, ha protagonitzat el passat diumenge, una conferència amb el títol: “Posa la cuina a la llista de les coses interessants de la vida”.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
06/12/2016

El proper 18 de desembre, la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda serà a Solsona per realitzar una conferència que duu per títol “Posa la cuina a la llista de les coses importants de la vida”. 

Autor: Assumpta Blanch Ampliar imatge
21/11/2016

Amb el títol “Atenció primària i salut comunitària. Una nova orientació per a l’atenció primària de salut”, el Departament de Salut ha donat a conèixer en quina fase es troba el projecte que va encomanar a un grup de professionals vinculats a l’atenció primària amb l’objectiu d’elaborar un seguit de recomanacions per millorar l’atenció primària de salut.

Imatge de complement Ampliar imatge
06/10/2016

L’Associació Fènix estrena una activitat setmanal de gimnàstica terapèutica apta per a tothom. La gimnàstica terapèutica és una disciplina d’orígen xinès que es basa en els coneixements de la medicina tradicional xinesa. Els principis d’aquesta pràctica són recuperar, conservar i millorar la salut de l’organisme a nivell físic, emocional i espiritual.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/09/2016

En el marc de la campanya de prevenció contra el càncer, el proper 4 d’octubre la Federació Catalana d'Entitats de Lluita contra el Càncer (FECEC) organitza un taller gratuït sobre alimentació saludable amb l’ajuda de l’Associació Fènix i la Diputació de Lleida.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
15/07/2016

L'Associació Fènix ha realitzat l'entrega d'un aparell dermatoscopi al Centre d’Atenció Primària de Cardona, que facilita el diagnòstic del càncer de pell.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
13/07/2016

Aquesta setmana l’Associació Fènix, ha fet entrega al Centre Sanitari del Solsonès, d'un aparell destinat a les persones que estan reben ajuda per deixar de fumar.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/05/2016

Aquest any durant les setmanes abans i durant la Fira de Sant Isidre, l'Associació Fènix ha sortejat una bicicleta estàtica mitjançant una llumineta.

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2016

La Fundació Althaia ha convidat a les associacions oncològiques de la Catalunya Central a visitar les instal·lacions de l’ Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per donar a conèixer el nou servei de radioteràpia que posarà en funcionament a partir del juny. 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/04/2016

Divendres passat l'Associació Fènix va posar en marxa un dels nous serveis que ofereix des d'aquest any: les trobades per compartir. Aquest servei està adreçat a les persones que estan en el procés de la malaltia del càncer o que l'han superat recentment. 

Imatge de complement
24/03/2016

Des de l’Associació Fènix centren molts esforços en oferir serveis per aconseguir alleugerir el dia a dia a les persones que pateixen càncer i als seus familiars. Amb aquesta premissa, l’associació aposta fort per dos projectes: les “trobades per compartir” i el servei d’allotjament proper a l’hospital de referència. 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/03/2016

Dilluns 14 de març l’Associació Fènix va celebrar l’assemblea ordinària anual de l’entitat. L’ordre del dia de la convocatòria contemplava la presentació de la memòria de les activitats i serveis que l’entitat ha realitzat al llarg de l’any, l’estat de comptes, la posada en marxa dels tràmits que han de permetre aconseguir que l’entitat sigui declarada d’utilitat pública i, finalment, el relleu dels membres de la junta.

Imatge de complement Ampliar imatge
06/03/2016

En el marc de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer, l’Associació Fènix ha elaborat un coixins per decorar la llar i també pensats per a aquelles persones amb càncer de mama, ja que la seva forma facilita el drenatge del braç on els ganglis s’han vist afectats.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
27/02/2016

El dissabte 27 de febrer, l'Associació Fènix va organitzar un acte per celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer amb col·laboració amb l’escola de Dansa i la participació dels alumnes d’ESO de l’Escola Arrels. A causa del mal temps l’acte es va traslladar a la sala polivalent de Solsona.

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com