Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
10/05/2013

Per primera vegada la jornada del Dia del Càncer que ha vingut realitzant-se tradicionalment el diumenge de la Fira de Sant Isidre, s'ha organitzat conjuntament entre l'Associació Fènix i l'aecc.

Imatge de complement Ampliar imatge
10/05/2013

El passat dijous dia 9 de maig i dins els actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona, s'ha realitzat a la sala gòtica del Consell Comarcal, la xerrada-col·loqui “Parlem del càncer: és pot evitar?”

Imatge de complement Ampliar imatge
03/05/2013

El proper dia 9 de maig, tindrà lloc a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès, una xerrada-col·loqui sobre el càncer a càrrec de la Dra.Montserrat Domènec i de Susana Gubianes, del Servei d'Oncologia de la Fundació Althaia.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/04/2013

El passat dilluns dia 15 d'abril s'ha posat en funcionament el nou servei de suport psicològic impulsat per l'associació Fènix. Aquesta iniciativa s'ha pogut dur a terme gràcies a la signatura del conveni amb la Fundació Althaia després que el seu gerent, el Sr. Manel Jovells, formalitzés, recentment, l'acord amb l'associació fa tot just uns dies.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/04/2013

L'associació Fènix convoca a tots els socis a l'assemblea anual prevista per aquest divendres, a les 20h a la sala d'actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Solsona. 

Jovells i Montaner, durant la signatura del conveni - Foto: Ramon Estany Ampliar imatge
05/04/2013

El divendres 5 d'abril al matí, el president de Fènix, Associació d'ajuda i suport contra el càncer, Miquel Montaner, i el director general de la Fundació Althaia, Manel Jovells, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics de la comarca del Solsonès.

Imatge de complement
22/03/2013

Aquesta setmana, la Junta directiva de l'Associació Fènix, s'han entrevistat amb el Dr.Pere Bonet i la psicooncòloga Núria Orcero de la fundació Althaia, per concretar els aspectes finals del conveni de Col·laboració, entre ambdues entitats. Per tal d'iniciar el proper mes d'abril, un nou servei d'assessorament i suport psicològic destinat als pacients de càncer i als seus familiars en l'àmbit del Solsonès. 

Riart, Vilar, Montaner, Cases i Bernadó, en la signatura de l'acord - Foto: Ramon Estany Ampliar imatge
14/03/2013

Aquest dimecres a la tarda, Joan Vilar i Guix, conseller delegat del centre d'esport i salut Espaigua de Solsona, i Miquel Montaner i Jounou, president de l'associació d'ajuda i suport contra el càncer, Fènix, acompanyats dels membres de la Junta de Fènix, Lourdes Casas, Claustre Bernadó i Jordi Riart, han signat un acord de col·laboració, pel qual desenvoluparan conjuntament programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics de la comarca del Solsonès, que consistiran en teràpies de rehabilitació, atès que el centre disposa de professionals amb experiència en tractaments a malalts oncològics.

Miquel Montaner, president de Fènix i Albert Muntada, president executiu del Centre Sanitari, han signat el conveni acompanats de representants de Fènix i Centre - Foto: Ramon Estany Ampliar imatge
27/02/2013

Aquesta setmana l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el Càncer i el Centre Sanitari del Solsonès han signat un acord de col·laboració conjunta pel qual desenvoluparan de programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics i de la vida de les seves famílies. 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
22/02/2013

L'associació solsonina d'ajuda i suport contra el càncer Fènix es va sumar als actes commemoratius del Dia Mundial contra el Càncer amb una concentració carregada de simbolisme dissabte passat a la plaça Major.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/02/2013

La concentració celebrada el passat dissabte dia 16 de febrer, a la plaça Major de Solsona, ha permès recollir la quantitat de 1.921.-euros en la venda d'espelmes. Aquesta xifra aplega la recaptació realitzada durant diversos dies en que l'associació Fènix ha posat a disposició les espelmes per a la concentració del Dia Mundial Contra el Càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/02/2013

Dissabte dia 16 de febrer a les 18h s’ha convocat una concentració a la plaça Major de Solsona en motiu del Dia Mundial contra el Càncer. 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/02/2013

A final del mes de gener ha tingut lloc una reunió celebrada a la Diputació de Lleida amb assistència del president de la institució lleidatana, Joan Reñé i el president de l'Associació acompanyat d'altres membres de la junta.

Imatge de complement Ampliar imatge
25/01/2013

El proper dia 16 de febrer a les 18h es convoca una concentració amb espelmes a la plaça major de Solsona. 

Imatge de complement Ampliar imatge
18/01/2013

L’Associació Fènix s'adhereix a la jornada organitzant pel proper dia 16 de febrer una concentració amb espelmes a la plaça Major de Solsona

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com