Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
08/12/2018

L’Associació Fènix ha avançat la recaptació per la Marató de TV3 a la Fira del tió de Solsona, aprofitant l’esdeveniment que mobilitza nombrosos visitants a la ciutat. L’Associació ha posat a la venda diversos productes de decoració nadalenca de manufactura artesanal que s’han exhaurit al tancament de la fira, recollint un total de 1420 euros.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/11/2018

El Centre Sanitari de Solsona amb l’Associació Fènix, han organitzat per segon any consecutiu, una sessió de banys de bosc durant el mati dels dissabtes 10 i 17 de novembre, aprofitant el paisatge de tardor i el potencial terapèutic dels boscos de la comarca.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/11/2018

El dia set de novembre, ha tingut lloc el taller de “Confecció de menús saludables a preus assequibles”, organitzat per l’Associació Fènix conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer(FECEC), reunint a unes vint-i cinc persones al casal cívic de Solsona per seguir les explicacions de l’experta en nutrició i dietètica, Núria Bea.

Imatge de complement Ampliar imatge
16/10/2018

L’Associació Fènix elabora una nina de roba anomenada “Tate” per tal de recaptar fons per contribuir a finançar el projecte del nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/10/2018

Aquest diumenge al matí al Casal Cívic de Solsona, el xef Sergi de Meià ens ha explicat com fer uns bunyols de cigrons.

Imatge de complement Ampliar imatge
03/09/2018

Josep Garcia, president de l’Associació Petjades ha fet entrega d’un xec per valor de 6.000.-euros a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer. 

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2018

Divendres dia 15 de juny en la marató de sang de Solsona, Fènix organitza una jornada de captació de donants de medul.la òssia, conjuntament amb Banc de sang i teixits i l’Associació de de donants del Solsonès.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2018

L'Associació Fènix rebrà de la Diputació de Lleida un ajut per import de 4.000.-€ per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia per l’any 2018, d’una partida destinada a ajuts a entitats sense ànim de lucre i organitzacions no governamentals per al desenvolupament per a activitats sociosanitàries.

Voluntàries  d’una de les taules el dia de la captació de la Fira de Sant Isidre Ampliar imatge
13/05/2018

Durant el diumenge de la Fira de Sant Isidre en que es celebra la tradicional capta en favor de la lluita contra el càncer, l'Associació Fènix ha recollit un total de 2.458 euros dels donatius a les diferents taules repartides per l’espai firal.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
05/05/2018

El dia 5 de maig ha tingut lloc la 14 ena edició de la Trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic, a la sala Francesca Bonmeson de la Diputació de Barcelona, una trobada per fomentar el nexe d'unió entre totes les persones voluntàries que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2018

Com cada any, durant els dies de la Fira de Sant Isidre, l’Associació Petjades organitzarà la cargolada solidària. Els fons que es recaptin serviran per finançar els serveis que l’Associació Fènix ofereix de manera gratuïta.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/03/2018

La Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a la junta directiva de l’Associació Fènix, la Resolució de 12 de març de declaració d’utilitat pública de l’entitat i que ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC núm: 7581) en data 19 de març de 2018.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
18/02/2018

L'entitat solsonina d'ajuda i suport contra el càncer organitza un acte de sensibilització amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer

Imatge de complement Ampliar imatge
14/02/2018

El proper dia 17 de febrer Solsona celebrarà el Dia Mundial Contra el Càncer. Aquesta celebració és una iniciativa que Fènix ha col·locat al llarg dels darrers anys a l’agenda social de la ciutat.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/12/2017

L’Associació Fènix incrementa el nombre d’hores del servei d’estètica oncològica a partir del gener del 2018. Aquest servei, que es va posar en marxa just fa un any, està destinat a les persones que pateixen els efectes secundaris propis dels tractaments de quimioteràpia i radio. Aquests tractaments afecten la pell de manera que requereix una atenció especial.

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com