Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2018

L'Associació Fènix rebrà de la Diputació de Lleida un ajut per import de 4.000.-€ per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia per l’any 2018, d’una partida destinada a ajuts a entitats sense ànim de lucre i organitzacions no governamentals per al desenvolupament per a activitats sociosanitàries.

Voluntàries  d’una de les taules el dia de la captació de la Fira de Sant Isidre Ampliar imatge
13/05/2018

Durant el diumenge de la Fira de Sant Isidre en que es celebra la tradicional capta en favor de la lluita contra el càncer, l'Associació Fènix ha recollit un total de 2.458 euros dels donatius a les diferents taules repartides per l’espai firal.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
05/05/2018

El dia 5 de maig ha tingut lloc la 14 ena edició de la Trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic, a la sala Francesca Bonmeson de la Diputació de Barcelona, una trobada per fomentar el nexe d'unió entre totes les persones voluntàries que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2018

Com cada any, durant els dies de la Fira de Sant Isidre, l’Associació Petjades organitzarà la cargolada solidària. Els fons que es recaptin serviran per finançar els serveis que l’Associació Fènix ofereix de manera gratuïta.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/03/2018

La Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a la junta directiva de l’Associació Fènix, la Resolució de 12 de març de declaració d’utilitat pública de l’entitat i que ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC núm: 7581) en data 19 de març de 2018.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
18/02/2018

L'entitat solsonina d'ajuda i suport contra el càncer organitza un acte de sensibilització amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer

Imatge de complement Ampliar imatge
14/02/2018

El proper dia 17 de febrer Solsona celebrarà el Dia Mundial Contra el Càncer. Aquesta celebració és una iniciativa que Fènix ha col·locat al llarg dels darrers anys a l’agenda social de la ciutat.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/12/2017

L’Associació Fènix incrementa el nombre d’hores del servei d’estètica oncològica a partir del gener del 2018. Aquest servei, que es va posar en marxa just fa un any, està destinat a les persones que pateixen els efectes secundaris propis dels tractaments de quimioteràpia i radio. Aquests tractaments afecten la pell de manera que requereix una atenció especial.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/12/2017

La conscienciació de la població amb la divulgació és l'objectiu principal de les jornades de captació organitzades conjuntament per l'Associació Fènix, l'Associació de Donants del Solsonès, el Banc de Sang i Teixits

Imatge de complement Ampliar imatge
08/12/2017

L’Associació Fènix impulsa una campanya de sensibilització per aconseguir donants de medul·la òssia conjuntament amb el Banc de sang i teixits i l’Associació de donants del Solsonès.
 

Imatge de complement Veure galeria
17/11/2017

El divendres 17 de novembre, membres de l'Associació Fènix vam passar una tarda molt agradable de Banys de Bosc organitzada pel Centre Sanitari del Solsonès

Imatge de complement Ampliar imatge
15/10/2017

L’Associació Fènix s’adhereix a la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama que se celebrarà el proper 19 d’octubre.

Imatge de complement Ampliar imatge
18/07/2017

El primer espai digital de Catalunya per a persones que han superat o cronificat un càncer ja està en marxa. El portal online #despresdelcancer (www.despresdelcancer.cat) es posa a l’abast de tothom amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que han superat o cronificat la malaltia del càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2017

La Diputació de Lleida ha atorgat una subvenció de 4.000 euros a l’Associació Fènix que servirà per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia per a pacients oncològics.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2017

L’Associació Fènix edita un fulletó que complementa el nou servei d’Estètica Oncològica. En aquest fulletó s’hi recullen un seguit de recomanacions per evitar o disminuir els efectes nocius dels tractaments contra el càncer, especialment els de quimioteràpia i radio.

114 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com