Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
14/10/2014

Els tiquets estan a la venda anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona al preu de 10€

Diumenge dia 19 d'octubre, a les 14h. es repeteix l'experiència en que dues entitats, com són Fènix i “aecc. Catalunya contra el càncer” amb objectius comuns, col·laboren conjuntament en aquest acte. Amb el lema: “Contra el càncer no estàs sol” s'organitza un dinar a la sala polivalent de Solsona amb la finalitat d'incidir en les consciències de les persones davant un tema difícil d'afrontar individualment i que sovint comporta problemàtica familiar, emocional i social complexa.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/10/2014

Divendres dia 17 d'octubre, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal, s'inaugura a les 20 h. una exposició de fotografies amb el títol “Un passeig per les emocions” cedida per l'Associació de l'Olivera de Manresa. Entitat dedicada al càncer de mama i que ha produït aquest treball, en format exposició, on ara és podrà veure a Solsona.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/09/2014

Jordi Sánchez, psicooncòleg

L’Associació Fènix d’ajuda ¡ suport contra el càncer ofereix el servei de psicooncologia que tracta de donar suport emocional i tècniques d’afrontament per a aquelles persones que han passat o estan passant un procés de càncer. Tanmateix atén a familiars que també poden necessitar aquest servei. Per aquest motiu, a través de convenis amb institucions, com la Fundació Althaia ¡ Centre Sanitari dei Solsonès i amb l'ajuda dels fons recaptats en els diversos actes que Fènix organitza durant l’any, es duu a terme un servei de psicooncologia amb atenció periòdica mensual. El psicooncòleg Jordi Sánchez ens explica aquest Programa d'assessorament ¡ suport psicològic.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/06/2014

L’Associació Fènix assisteix a la reunió celebrada el dia 14 de juny a l’auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), ha organitzat la 10 ena edició de la trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic a Barcelona, en un any en que la ciutat ha estat designada capital europea del voluntariat.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/05/2014

El diumenge dia 18, es realitzarà la ja tradicional recaptació de fons, que serà conjunta amb l’aecc Catalunya contra el càncer.

Anna Terricabras Ampliar imatge
14/05/2014

Fènix tindrà un espai en els estands destinats a les entitats socials durant els dies de la Fira de Sant Isidre de Solsona amb una imatge renovada, ja que en aquesta edició s’estrena unes lones publicitàries que identifiquen l’Associació i els serveis que ofereix, de lluita contra el càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/04/2014

Els actes adreçats especialment a la canalla, s’organitzen per recaptar fons per la lluita contra el càncer

Imatge de complement Ampliar imatge
05/04/2014

Aquest és un dels principals acords assolit a la trobada d’associacions catalanes de dones amb càncer de mama, celebrat el dissabte 5 d’abril a Vilafranca, coincidint amb el 15è aniversari de l’entitat Ginesta.

Imatge de complement Ampliar imatge
25/02/2014

L'Associació Fènix ha iniciat una ronda de visites als ajuntaments de la comarca per donar a conèixer i oferir els serveis de l'entitat a tots els municipis del Solsonès i també visitarà les poblacions limítrofes amb àmbit d'influència, tot recordant que els serveis són gratuïts per als socis de Fènix.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
11/02/2014

Dissabte passat, dia 8 de febrer, a la plaça Major de Solsona s'ha celebrat el Dia Mundial Contra el Càncer. La convocatòria organitzada per l'Associació Fènix ha recollit 1.100.- euros, en els diferents dies de venda de les espelmes per aquest acte.

Imatge de complement Ampliar imatge
31/01/2014

El proper dia 8 de febrer se celebra a Solsona el “Dia mundial contra el càncer”, una jornada que impulsa la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC), amb el lema: “Desacreditar els mites”, que ha de servir de reflexió sobre les nombroses implicacions emocionals, socials i econòmiques del procés oncològic.

Imatge de complement Ampliar imatge
30/01/2014

President de l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el càncer. L'exalcalde de Solsona ara presideix l'entitat que vetlla per millorar la qualitat de vida dels afectats de càncer, una malaltia que va tenir entre el 2008 i el 2009 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/01/2014

En l’assemblea general anual de l’Associació Fènix celebrada el passat divendres dia 17 de gener, s’ha renovat la junta directiva d’acord amb el que disposa els seus estatuts.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/11/2013

Dimecres dia 27 de novembre la fisioterapeuta Olga Urbano del Centre de Salut ESPAIGUA, ha presentat el servei que Fènix ofereix als seus socis, en una sessió clínica del Centre Sanitari. 

Voluntaris del 2on dinar solidari Veure galeria Ampliar imatge
18/11/2013

Fènix aplega unes 80 persones en el dinar solidari celebrat el passat dissabte dia 16 de novembre a la sala polivalent de Solsona. En total s'ha recollit 1050 euros que l'associació destinarà a sufragar els serveis de psicooncologia i fisioteràpia iniciats aquest any.

114 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com