Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
19/11/2014

Alba Payàs, psicoterapeuta, experta en acompanyament, ve a Solsona a compartir el seu coneixement sobre un tema de gran complexitat emocional

Imatge de complement Ampliar imatge
11/11/2014

El solsoní Manel Jovells, Director General de la Fundació Althaia, ha presentat les noves instal·lacions de l'Hospital Manresà a les entitats que tenen conveni signat amb la fundació, com és el cas de l’Associació Fènix.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
24/10/2014

L'acte que coincideix amb el dia internacional del càncer de mama va comptar amb la presència de l'alcalde de Solsona i altres autoritats comarcals compartint l'àpat realitzat per un grup de voluntaris sota la direcció del sr. Enric Pensí que ja ha col·laborat en edicions anteriors.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/10/2014

Els tiquets estan a la venda anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona al preu de 10€

Diumenge dia 19 d'octubre, a les 14h. es repeteix l'experiència en que dues entitats, com són Fènix i “aecc. Catalunya contra el càncer” amb objectius comuns, col·laboren conjuntament en aquest acte. Amb el lema: “Contra el càncer no estàs sol” s'organitza un dinar a la sala polivalent de Solsona amb la finalitat d'incidir en les consciències de les persones davant un tema difícil d'afrontar individualment i que sovint comporta problemàtica familiar, emocional i social complexa.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/10/2014

Divendres dia 17 d'octubre, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal, s'inaugura a les 20 h. una exposició de fotografies amb el títol “Un passeig per les emocions” cedida per l'Associació de l'Olivera de Manresa. Entitat dedicada al càncer de mama i que ha produït aquest treball, en format exposició, on ara és podrà veure a Solsona.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/09/2014

Jordi Sánchez, psicooncòleg

L’Associació Fènix d’ajuda ¡ suport contra el càncer ofereix el servei de psicooncologia que tracta de donar suport emocional i tècniques d’afrontament per a aquelles persones que han passat o estan passant un procés de càncer. Tanmateix atén a familiars que també poden necessitar aquest servei. Per aquest motiu, a través de convenis amb institucions, com la Fundació Althaia ¡ Centre Sanitari dei Solsonès i amb l'ajuda dels fons recaptats en els diversos actes que Fènix organitza durant l’any, es duu a terme un servei de psicooncologia amb atenció periòdica mensual. El psicooncòleg Jordi Sánchez ens explica aquest Programa d'assessorament ¡ suport psicològic.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/06/2014

L’Associació Fènix assisteix a la reunió celebrada el dia 14 de juny a l’auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), ha organitzat la 10 ena edició de la trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic a Barcelona, en un any en que la ciutat ha estat designada capital europea del voluntariat.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/05/2014

El diumenge dia 18, es realitzarà la ja tradicional recaptació de fons, que serà conjunta amb l’aecc Catalunya contra el càncer.

Anna Terricabras Ampliar imatge
14/05/2014

Fènix tindrà un espai en els estands destinats a les entitats socials durant els dies de la Fira de Sant Isidre de Solsona amb una imatge renovada, ja que en aquesta edició s’estrena unes lones publicitàries que identifiquen l’Associació i els serveis que ofereix, de lluita contra el càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/04/2014

Els actes adreçats especialment a la canalla, s’organitzen per recaptar fons per la lluita contra el càncer

Imatge de complement Ampliar imatge
05/04/2014

Aquest és un dels principals acords assolit a la trobada d’associacions catalanes de dones amb càncer de mama, celebrat el dissabte 5 d’abril a Vilafranca, coincidint amb el 15è aniversari de l’entitat Ginesta.

Imatge de complement Ampliar imatge
25/02/2014

L'Associació Fènix ha iniciat una ronda de visites als ajuntaments de la comarca per donar a conèixer i oferir els serveis de l'entitat a tots els municipis del Solsonès i també visitarà les poblacions limítrofes amb àmbit d'influència, tot recordant que els serveis són gratuïts per als socis de Fènix.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
11/02/2014

Dissabte passat, dia 8 de febrer, a la plaça Major de Solsona s'ha celebrat el Dia Mundial Contra el Càncer. La convocatòria organitzada per l'Associació Fènix ha recollit 1.100.- euros, en els diferents dies de venda de les espelmes per aquest acte.

Imatge de complement Ampliar imatge
31/01/2014

El proper dia 8 de febrer se celebra a Solsona el “Dia mundial contra el càncer”, una jornada que impulsa la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC), amb el lema: “Desacreditar els mites”, que ha de servir de reflexió sobre les nombroses implicacions emocionals, socials i econòmiques del procés oncològic.

Imatge de complement Ampliar imatge
30/01/2014

President de l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el càncer. L'exalcalde de Solsona ara presideix l'entitat que vetlla per millorar la qualitat de vida dels afectats de càncer, una malaltia que va tenir entre el 2008 i el 2009 

117 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com