Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
20/02/2016

El proper dissabte 27 de febrer, l’Associació Fènix celebrarà el Dia Mundial contra el Càncer a Solsona. L’acte de celebració consistirà en una concentració d’espelmes  a la plaça del Camp a partir de les sis de la tarda. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Polivalent.

 

Imatge de complement
06/02/2016

L’Associació Fènix ha implusat conjuntament amb la Fundació SHE una campanya per promoure “el NO consum del tabac” adreçada al professorat dels nois i noies d’ESO. La campanya es basa en un seguit de sessions, xerrades i tallers que s’estan duent a terme en els centres educatius de Solsona i Cardona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
29/01/2016

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), conjuntament amb la cadena de supermercats Condis, organitza la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Imatge de complement
27/01/2016

Ada Parellada, Blaumut, Elisenda Camps, Xantal Llavina i el Dr. José Ramón Germà Lluch apadrinen la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 

Imatge de complement
21/10/2015

L’acte coincideix amb la cursa Passos de Gegant Cardona-Solsona de 37km i l’entrega de premis als guanyadors. Els tiquets a 10€ es poden adquirir a l’Oficina de Turisme

Imatge de complement
17/10/2015

Els tiquets és poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Solsona al preu de 10 euros.

Diumenge dia 25 d’octubre es realitza el dinar solidari que l’Associació Fènix organitza per quart any consecutiu a la sala polivalent de Solsona, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Solsona i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc).

Imatge de complement Ampliar imatge
14/10/2015

Durant els mesos de setembre i octubre l’Institut Francesc Ribalta i l’Escola Arrels de Solsona acolliran el taller “Ara si que sé”, organitzat per l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer i impulsat per la Direcció d’Infermeria de Quirón salud-Hospital General de Catalunya, que des de l’any 2009 es proposa com a objectiu educatiu i social, vetllar per la salut emocional, especialment dels infants i joves.

Imatge de complement Ampliar imatge
21/09/2015

En concert, d’una qualitat extraordinària, ha estat seguit per unes cent cinquanta persones el passat dia 12 de setembre a la sala polivalent de Solsona. S’han recollint 1557 euros que l’Associació Fènix destinarà a l’ampliació del servei de psicooncologia previst per aquest mes d’octubre, incrementant l’atenció que passa a ser quinzenal en comptes de ser mensual, com fins ara.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/06/2015

Gràcies a la donació de la Sra. Mercè  Zapater i a la col.laboració de l’establiment solsoní Ca la Celes

Foto FECEC: Hble.Sra.Consellera Neus Munté i President de la FECEC Dr. Miralles Veure galeria Ampliar imatge
17/06/2015

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), a la que pertany l’Associació Fènix, ha organitzat la 11ena edició de la trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic. Un espai en que anualment, serveix per fomentar el nexe d’unió dels més de 4.500 voluntaris que actuen en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

Imatge de complement Ampliar imatge
13/05/2015

L’artista solsonina Dolors Cases els ha creat per aquest any 2015

Imatge de complement Ampliar imatge
01/05/2015

“Els somnis es fan realitat quan hi ha la convicció per a guiar-los, la passió per emocionar-nos i la disciplina per a realitzar-los”

Imatge de complement Ampliar imatge
21/03/2015

Els dies 20 i 21 de març s’ha realitzat a Solsona el primer curs de voluntariat oncològic que l’Associació Fènix ha organitzat conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Imatge de complement Ampliar imatge
11/02/2015

L’Associació Fènix ha anat a Oliana, per col·laborar en la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer i la cadena de supermercats Condis, campanya a nivell de Catalunya que han apadrinat persones com l’actriu Montserrat Carulla, el meteoròleg Francesc Mauri o les jugadores de waterpolo del Club Natació Sabadell, entre altres.

Imatge de complement
06/02/2015

Oliana acull la campanya els dies 6-7 de febrer al supermercat de Condis

121 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com