Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
13/11/2013

Aquest dissabte dia 16 de novembre a les 14h. tindrà lloc a la sala polivalent de Solsona el 2on dinar solidari que organitza l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer, conjuntament amb l’AECC Catalunya contra el càncer.

Cuina de cal Tristany de Pinós Ampliar imatge
11/11/2013

La iniciativa de Lourdes Casas ha fet possible aquest taller a la masia del segle XVII cal Tristany de Pinós.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/10/2013

Aquesta setmana el President de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), Sr. Ramon Miralles acompanyat de la Gerent de la Federació Sra. Clara Rosàs han visitat l'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el càncer a Solsona. 

Imatge de complement Ampliar imatge
24/10/2013

Aquest mes d’octubre s’inicia per segon any consecutiu a Solsona, el projecte de sensibilització “Jo també menjo fruita” organitzat per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) amb el suport de la Diputació de Lleida i el suport específic de l’Associació Fènix. 

Imatge de complement Ampliar imatge
09/10/2013

L'escriptor Josep Checa presenta a Solsona, el seu llibre “Els arbres que no conec”. Destina tots els beneficis a les entitats que donen suport als malalts de càncer i les seves famílies i en la presentació a Solsona van a l'Associació Fènix. 

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2013

En memòria de Joan Viladrich membre de l'associació 

Imatge de complement Ampliar imatge
06/06/2013

Els dimecres 12,19,26 de juny i 3 de juliol, es realitzarà un taller de ioga per donar a conèixer els beneficis d'aquests disciplina i amb la previsió d'orgtanitzar un curs complet a partir de la tardor vinent.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/05/2013

El diumenge dia 12 s'han recollit, un total de 2.764 € en la diada de recaptació de fons per la lluita contra el càncer i que per primera vegada s'ha organitzat de forma conjunta entre l'Associació Fènix i Catalunya contra el càncer (aecc).

Imatge de complement Ampliar imatge
10/05/2013

Per primera vegada la jornada del Dia del Càncer que ha vingut realitzant-se tradicionalment el diumenge de la Fira de Sant Isidre, s'ha organitzat conjuntament entre l'Associació Fènix i l'aecc.

Imatge de complement Ampliar imatge
10/05/2013

El passat dijous dia 9 de maig i dins els actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona, s'ha realitzat a la sala gòtica del Consell Comarcal, la xerrada-col·loqui “Parlem del càncer: és pot evitar?”

Imatge de complement Ampliar imatge
03/05/2013

El proper dia 9 de maig, tindrà lloc a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès, una xerrada-col·loqui sobre el càncer a càrrec de la Dra.Montserrat Domènec i de Susana Gubianes, del Servei d'Oncologia de la Fundació Althaia.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/04/2013

El passat dilluns dia 15 d'abril s'ha posat en funcionament el nou servei de suport psicològic impulsat per l'associació Fènix. Aquesta iniciativa s'ha pogut dur a terme gràcies a la signatura del conveni amb la Fundació Althaia després que el seu gerent, el Sr. Manel Jovells, formalitzés, recentment, l'acord amb l'associació fa tot just uns dies.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/04/2013

L'associació Fènix convoca a tots els socis a l'assemblea anual prevista per aquest divendres, a les 20h a la sala d'actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Solsona. 

Jovells i Montaner, durant la signatura del conveni - Foto: Ramon Estany Ampliar imatge
05/04/2013

El divendres 5 d'abril al matí, el president de Fènix, Associació d'ajuda i suport contra el càncer, Miquel Montaner, i el director general de la Fundació Althaia, Manel Jovells, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar programes orientats a la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics de la comarca del Solsonès.

Imatge de complement
22/03/2013

Aquesta setmana, la Junta directiva de l'Associació Fènix, s'han entrevistat amb el Dr.Pere Bonet i la psicooncòloga Núria Orcero de la fundació Althaia, per concretar els aspectes finals del conveni de Col·laboració, entre ambdues entitats. Per tal d'iniciar el proper mes d'abril, un nou servei d'assessorament i suport psicològic destinat als pacients de càncer i als seus familiars en l'àmbit del Solsonès. 

114 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com