Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2018

Com cada any, durant els dies de la Fira de Sant Isidre, l’Associació Petjades organitzarà la cargolada solidària. Els fons que es recaptin serviran per finançar els serveis que l’Associació Fènix ofereix de manera gratuïta.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/03/2018

La Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a la junta directiva de l’Associació Fènix, la Resolució de 12 de març de declaració d’utilitat pública de l’entitat i que ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC núm: 7581) en data 19 de març de 2018.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
18/02/2018

L'entitat solsonina d'ajuda i suport contra el càncer organitza un acte de sensibilització amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer

Imatge de complement Ampliar imatge
14/02/2018

El proper dia 17 de febrer Solsona celebrarà el Dia Mundial Contra el Càncer. Aquesta celebració és una iniciativa que Fènix ha col·locat al llarg dels darrers anys a l’agenda social de la ciutat.

Imatge de complement Ampliar imatge
29/12/2017

L’Associació Fènix incrementa el nombre d’hores del servei d’estètica oncològica a partir del gener del 2018. Aquest servei, que es va posar en marxa just fa un any, està destinat a les persones que pateixen els efectes secundaris propis dels tractaments de quimioteràpia i radio. Aquests tractaments afecten la pell de manera que requereix una atenció especial.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/12/2017

La conscienciació de la població amb la divulgació és l'objectiu principal de les jornades de captació organitzades conjuntament per l'Associació Fènix, l'Associació de Donants del Solsonès, el Banc de Sang i Teixits

Imatge de complement Ampliar imatge
08/12/2017

L’Associació Fènix impulsa una campanya de sensibilització per aconseguir donants de medul·la òssia conjuntament amb el Banc de sang i teixits i l’Associació de donants del Solsonès.
 

Imatge de complement Veure galeria
17/11/2017

El divendres 17 de novembre, membres de l'Associació Fènix vam passar una tarda molt agradable de Banys de Bosc organitzada pel Centre Sanitari del Solsonès

Imatge de complement Ampliar imatge
15/10/2017

L’Associació Fènix s’adhereix a la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama que se celebrarà el proper 19 d’octubre.

Imatge de complement Ampliar imatge
18/07/2017

El primer espai digital de Catalunya per a persones que han superat o cronificat un càncer ja està en marxa. El portal online #despresdelcancer (www.despresdelcancer.cat) es posa a l’abast de tothom amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que han superat o cronificat la malaltia del càncer.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/07/2017

La Diputació de Lleida ha atorgat una subvenció de 4.000 euros a l’Associació Fènix que servirà per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia per a pacients oncològics.

Imatge de complement Ampliar imatge
12/06/2017

L’Associació Fènix edita un fulletó que complementa el nou servei d’Estètica Oncològica. En aquest fulletó s’hi recullen un seguit de recomanacions per evitar o disminuir els efectes nocius dels tractaments contra el càncer, especialment els de quimioteràpia i radio.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20/05/2017

Per segon any consecutiu, l’Associació Fènix ha organitzat la caminada terapèutica a la Mare de la Font. Aquesta activitat consisteix en una caminada seguint les indicacions de Núria Garcia, experta en Qi Gong, basades en els principis de la medicina tradicional xinesa.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/05/2017

La col·lecció de punts de llibre que Fènix ha editat aquest any amb motiu de la Fira de Sant Isidre es van exhaurir completament el segon dia de fira. Enguany la col·lecció reproduïa l’obra del pintor Julio Agudo, una aquarel.la amb una imatge dels absis de la catedral de Solsona. Als col·leccionistes, que els agraden molt les col·leccions que surten a la llum en cada edició de la fira, van afanyar-se a comprar-ne una.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
06/05/2017

El passat dissabte 6 de maig, l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona va acollir la tretzena trobada de voluntariat oncològic organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC). L’Associació Fènix, com a entitat federada a la FECEC, va participar en la trobada que serveix per fomentar el vincle entre tots els voluntaris que col·laboren en l’àmbit oncològic arreu de Catalunya. 

96 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com