Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
20/11/2019

Fènix ha rebut de la Diputació, un ajut de 4.000.-€ per atendre les despeses del servei de psicooncologia i de fisioteràpia destinats als pacients oncològics durant el 2019.

Imatge de complement Ampliar imatge
16/11/2019

El passat dia 16 de novembre l’associació Fènix ha participat en la XV trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic, celebrada al Col.legi Oficial de Metges de Barcelona.

Imatge de complement Ampliar imatge
08/11/2019

El passat divendres s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica «Mocadors al vent», dins els actes de celebració dels 10è aniversari de la fundació de l’Associació Fènix.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
18/09/2019

L’Associació Fènix compleix 10 anys de la seva fundació, un període de naixement, consolidació i creixement que han permès oferir gratuïtament, serveis i/o prestacions que milloren la qualitat de vida dels pacients afectats per la malaltia del càncer i els seus familiars.

Imatge de complement Ampliar imatge
09/05/2019

Fènix treu una nova edició de punts de llibre durant la Fira de Sant Isidre de Solsona, els dies 11 al 12 de maig. Aquest any la col·laboració ha anat a càrrec de l’artista solsoní, Ramon Angel Davins, inspirat en els campanars de Solsona i Sant Llorenç de Morunys.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/05/2019

La sala del centre cívic va quedar petita en la presentació del nou servei que l’associació inicia a partir del mes de maig.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
06/04/2019

L’associació Fènix ha participat a la jornada “Celebra la vida desprès del càncer”, una iniciativa organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), amb l’objectiu de donar veu a les persones que han superat un càncer, sensibilitzar la societat sobre les dificultats que han d’afrontar i fer visibles les seves necessitats.  

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/02/2019

El proper dissabte dia 16 de febrer, Solsona celebra el Dia mundial contra el càncer, a les 18h a la plaça de la catedral. 

Imatge de complement
04/02/2019

L’Associació Fènix, de Solsona, és una entitat de referència a l’hora de donar suport i ajuda a pacients i familiars de càncer de la comarca.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/01/2019

Fènix ha realitzat una visita a les instal·lacions del Banc de sang i de teixits a Barcelona, per tal de conèixer com es gestiona les donacions de sang i de mèdul.la òssia. La visita ha estat guiada per la Sra. Marta Hernández que ha explicat amb detall el funcionament.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/12/2018

L’Associació Fènix ha fet entrega d'un xec per valor els 2.000 euros, recaptats en la confecció de les nines “Tate” per ser destinat a l’Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

Imatge de complement Ampliar imatge
08/12/2018

L’Associació Fènix ha avançat la recaptació per la Marató de TV3 a la Fira del tió de Solsona, aprofitant l’esdeveniment que mobilitza nombrosos visitants a la ciutat. L’Associació ha posat a la venda diversos productes de decoració nadalenca de manufactura artesanal que s’han exhaurit al tancament de la fira, recollint un total de 1420 euros.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/11/2018

El Centre Sanitari de Solsona amb l’Associació Fènix, han organitzat per segon any consecutiu, una sessió de banys de bosc durant el mati dels dissabtes 10 i 17 de novembre, aprofitant el paisatge de tardor i el potencial terapèutic dels boscos de la comarca.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/11/2018

El dia set de novembre, ha tingut lloc el taller de “Confecció de menús saludables a preus assequibles”, organitzat per l’Associació Fènix conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer(FECEC), reunint a unes vint-i cinc persones al casal cívic de Solsona per seguir les explicacions de l’experta en nutrició i dietètica, Núria Bea.

Imatge de complement Ampliar imatge
16/10/2018

L’Associació Fènix elabora una nina de roba anomenada “Tate” per tal de recaptar fons per contribuir a finançar el projecte del nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

117 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com