Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies sobre el càncer

22/11/2013
La Fundació La Marató de TV3 destina més d’11 milions d’euros a la recerca contra el càncer

L'èxit de recaptació de La Marató 2012 ha permès finançar 42 projectes de recerca sobre el càncer, destinant-hi més d'11 milions d'euros. 

Imatge de complement Ampliar imatge

Es tracta del nombre més elevat de projectes finançats d'una mateixa convocatòria de la Fundació i, alhora, la inversió en recerca més important que s'ha fet en 21 anys d'història del programa.

Els projectes es duran a terme en els pròxims 3 anys per 79 equips d'investigació que treballaran en la creació de nous mètodes de prevenció i diagnòstic del càncer així com en el disseny de teràpies més eficaces basades en la medicina personalitzada.

L'acte de lliurament s'ha fet al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, que ha comptat amb la participació de la comunitat científica i personalitats del món social i polític. Ha estat conduït pels periodistes Ariadna Oltra i Oscar Dalmau que van presentar la última edició de La Marató de TV3.

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com