Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

08/04/2016
Fènix inicia les "Trobades per compartir"

Divendres passat l'Associació Fènix va posar en marxa un dels nous serveis que ofereix des d'aquest any: les trobades per compartir. Aquest servei està adreçat a les persones que estan en el procés de la malaltia del càncer o que l'han superat recentment. 

Imatge de complement Ampliar imatge

Inicialment, un grup de set persones es reunirà quinzenalment i les sessions seran conduïdes per la psicooncòloga Raquel Vila. Al llarg de deu sessions, els participants compartiran experiències amb la finalitat de compartir les trobades amb un espai d'ajuda mútua.

Aquest servei s'ha plantejat amb l'objectiu que els participants puguin expressar de manera periòdica les seves preocupacions i també intercanviar experiències sobre com viuen la situació i el procés.

El fet de compartir experiències i necessitats, permet adquirir pautes sobre com s'afronta la malaltia i contribueix a reduir el sentiment de solitud que pot aparèixer durant el procés.
 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com