Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

06/12/2016
Carme Ruscalleda serà la protagonista de la conferència organitzada per Fènix

El proper 18 de desembre, la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda serà a Solsona per realitzar una conferència que duu per títol “Posa la cuina a la llista de les coses importants de la vida”. 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

A partir de les 11 del matí, la Sala Cultural de l’ajuntament acollirà la xef del restaurant Sant Pau, que compta amb tres estrelles de la Guia Michelin. 

Ruscalleda és la primera xef catalana que ha aconseguit les tres estrelles. A més del restaurant a Sant Pol de Mar, la seva localitat natal, també en té un al Japó que porta el mateix nom. La cuina de Ruscalleda es basa en els plats tradicionals catalans, als quals hi aporta un toc diferent i original que els fa excel·lents.

Aquest acte, organitzat per Fènix, també comptarà amb un aperitiu preparat per l’empresa solsonina Riuverd. Les places per assistir a la conferència són limitades i per inscriure’s cal adreçar-se a l’oficina d’atenció ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. La inscripció té un cost de 5€.
 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com