Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

28/01/2015
L’Associació Fènix organitza una concentració d’espelmes a la plaça Major de Solsona per aquest dissabte dia 31 de gener.

La jove,Irina Montanyà llegirà el manifest 2015

Aquest dissabte a les 18h se celebra a Solsona el “Dia Mundial Contra el Càncer”, una iniciativa que impulsa la Unió Internacional Contra el Càncer, amb el lema “ És a les teves mans” . Aquest acte serveix de reflexió i per prendre consciència de totes aquelles mesures de prevenció que facin més eficaç la lluita contra la malaltia.

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Fènix posarà a la venda les espelmes, el divendres al matí i el mateix dissabte, sense preu, ja que l’aportació serà voluntària i els fons recaptats es destinaran al manteniment dels serveis que promou l’entitat, com són el de psicooncologia i fisioteràpia.

El Dia Mundial Contra el Càncer a Solsona, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Solsona, l’Escola de Dansa, l’Agrupament Escolta i l’apunt musical va a càrrec del grup encapçalat per Montse Riu. Irina Montanyà farà la lectura d’un manifest que incideix: en promoure estils de vida saludable, garantir la detecció precoç, fomentar el tractament per a tothom i en la qualitat de vida per a pacients, familiars i cuidadors.

Participa-hi! Es a les teves mans!

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com