Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

27/12/2019
Presentació Miscel·lània 10 anys de Fènix

Fènix presenta l’edició de la Miscel·lània dins els actes de celebració dels 10è aniversari de la fundació de l’Associació Fènix, a la sala cultural de l’ajuntament de Solsona.

Imatge de complement Ampliar imatge

L'acte s'ha iniciat amb l'actuació de la jove cantant Ruth Armengol que ha donat pas a la intervenció de l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, destacant la celebració dels 10 anys d'existència de l'associació. A continuació, el president de la Federació Catalana d'entitats contra el Càncer (FECEC) Dr. Ramon Miralles, ha recolzat aquesta celebració com un esdeveniment dins la federació catalana, desitjant llarga vida a l'associació.

Finalment el president de Fènix, Jordi Riart ha desglossat el contingut de la publicació destacant els relats i les il·lustracions i agraint la generositat dels “creadors de proximitat” originaris del Solsonès i que han donat lloc a una obra, amb una important càrrega simbòlica. Recordà que les bones publicacions tenen ànima i en aquest cas els lectors en podran trobar més d'una i gaudir d'unes il·lustracions que li donen un gran valor afegit.

Aquesta publicació no es posarà a la venda, si no que està a disposició dels socis/es i col·laboradors gratuïtament.

A l'acte ha conclòs amb l'actuació de la cantant Ruth Armengol i amb un aperitiu de fruits naturals, mentre s'ha posat a disposició del públic una llibreta per anotar missatges d'esperança adreçat a una persona real o imaginària afectada per una malaltia oncològica. Aquesta iniciativa s'ha originat dins els actes de celebració dels 10 anys de Fènix i amb la intenció de publicar-ho en el futur.
 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com