Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

24/04/2018
La cargolada solidària de la Fira de Sant Isidre finança l’Associació Fènix

Com cada any, durant els dies de la Fira de Sant Isidre, l’Associació Petjades organitzarà la cargolada solidària. Els fons que es recaptin serviran per finançar els serveis que l’Associació Fènix ofereix de manera gratuïta.

Imatge de complement Ampliar imatge

Recentment, Fènix ha estat declarada entitat d’utilitat pública cosa que suposa un reconeixement a la tasca que s’ha realitzat els darrers anys. Així mateix, feia temps que es vetllava per aconseguir aquest objectiu ja que permet validar davant les administracions i la societat la feina que es fa des de Fènix que consisteix en oferir serveis per a millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i familiars o cuidadors.

L’Associació Petjades va néixer l’any 2005, vinculada al llegat de la comunitat claretiana de Solsona i entre altres activitats ha organitzat diverses cargolades solidàries per aconseguir finançament per a les entitats de caràcter social de la comarca.
 
L’estand on se serviran els cargols fets a la llauna, estarà situat davant la sala polivalent de Solsona durant els dies de la fira.

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com