Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

13/05/2015
L’Associació Fènix presenta una nova edició de punts de llibre a la Fira de Sant Isidre

L’artista solsonina Dolors Cases els ha creat per aquest any 2015

Imatge de complement Ampliar imatge

Una nova sèrie de quatre punts de llibre apareixen per la Fira de Sant Isidre, que per tercer any consecutiu l'Associació Fènix posa a disposició del públic i que ha estat cedida desinteressadament per la seva creadora.

Dolors Cases, mestra i artista de Solsona ha creat un collage utilitzant, en la peça original, diversos materials i combinant colors, per donar un missatge d'esperança entorn a la malaltia del càncer. A partir d'aquesta obra s'ha reproduït en paper, una nova sèrie de quatre punts de llibre amb un text poètic a l'anvers, acompanyat d'un relat que facilita la comprensió simbòlica de la creació de l'artista solsonina .

Durant els dies de la Fira de Sant Isidre a l'estand de l'Associació Fènix ubicada a la zona de les entitats, es posaran a la venda al preu de 5 euros els quatre punts de llibre. La recaptació es destinarà al manteniment dels serveis de psicooncologia i de fisioteràpia que l'associació ofereix gratuïtament als seus socis.
 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com