Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

18/09/2019
L'Associació Fènix compleix 10 anys de la seva fundació

L’Associació Fènix compleix 10 anys de la seva fundació, un període de naixement, consolidació i creixement que han permès oferir gratuïtament, serveis i/o prestacions que milloren la qualitat de vida dels pacients afectats per la malaltia del càncer i els seus familiars.

Imatge de complement Ampliar imatge

Tot aquest procés no hauria estat possible sense el suport i la col.laboració de totes aquelles persones que formen part del projecte de Fènix.

Per aquest motiu, es preveu un sèrie d’iniciatives encaminades a donar un relleu especial a l’aniversari i alhora, serveixin per refermar els vincles amb els valors que l’Associació defensa, consolidant, per una banda la  relació personal entre els col·laboradors i voluntaris i per altra, continuar treballant per oferir un millor servei. 

 
 
Els actes que tindran lloc d’ara fins a fins a finals d’any:
 
• Dia 27 de setembre: Sopar socis/es, voluntariat i col·laboradors/es.
 
• Dies 8-23 de novembre: Exposició “Mocadors al vent” a la sala Homilies d'Organyà a la Biblioteca Carles Morató de Solsona.
 
• Desembre: Presentació “Miscel.lania 10 anys de Fènix”, un recull de textos i il.lustracions que fomenten els valors de l’Associació.
 
• Presència a les fires locals.
 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com