Saltar a continguts

Associació Fènix

Navegació

Menú principal

RSSNotícies de Fènix

11/02/2014
Fènix celebra el Dia Mundial Contra el Càncer i recull 1.100 euros

Dissabte passat, dia 8 de febrer, a la plaça Major de Solsona s'ha celebrat el Dia Mundial Contra el Càncer. La convocatòria organitzada per l'Associació Fènix ha recollit 1.100.- euros, en els diferents dies de venda de les espelmes per aquest acte.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

Fènix valora molt positivament la resposta de la ciutadania a la concentració d'espelmes, un esdeveniment inclòs en l'agenda anual de la ciutat, ple de simbolisme i emotivitat destinat a la sensibilització i a desfer falsos mites entorn al càncer.

L'Associació manifesta públicament el seu agraïment a tots els participants per la seva implicació i solidaritat i d'una manera especial als col·laboradors: Solsona Gospel School, l'Escola de Dansa i l'Agrupament Escolta de Solsona.

El Vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès, Josep M. Casafont, i l'Alcalde de Solsona, David Rodriguez, han iniciat l'apertura de l'acte amb un breu parlament, destacant l'actitud solidària dels solsonins i la importància de les iniciatives de les entitats de lluita contra el càncer com l'Associació Fènix. Tot seguit l'alcalde Rodriguez, ha donat pas a la lectura del manifest del Dia Mundial Contra el Càncer a càrrec de Josep Pelegrina.

Fènix destinarà els fons recaptats a mantenir els serveis de psicooncologia i de fisioteràpia iniciats l'any passat.

Gràcies!. El teu compromís ens ajuda a tots!

FAIL (the browser should render some flash content, not this).Descarregar arxiu - Manifest del Dia Mundial Contra el Càncer (MP3)
Enllaç:  Manifest (PDF) 
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona
© Associació Fènix - d’ajuda i suport contra el càncer - 25280 - Solsona - entitat declarada d'utilitat pública - fenixsolsones@gmail.com